Website design

Een unieke en op maat gebouwde website, geheel vertaald naar jouw specifieke smaak en ideeën.

Een website is niet alleen een soort veredeld visite kaartje maar ook een presentatie van jouw onderneming aan de rest van de wereld. Dus laten we nou eerlijk zijn, deze mag er dan ook best wel een beetje verzorgd uitzien. Je wilt toch immers je onderneming van zijn beste kant laten zien?

Onze designers kunnen ook voor jou een unieke “look and feel” verzorgen. Volledig gebaseerd op jouw onderneming, ideeen en gewenste uitstraling. Wel of niet inclusief een verse huisstijl. Zodat ook jij op internet goed voor de dag kunt komen.

Wil je meer weten?

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.


Bel met ons op:
088 – 811 2000

Stuur je liever een bericht?
Ga naar het contactformulier

  • Veel kennis van diverse bekende creatieve tools 

  • Geheel naar jouw ideeen en persoonlijke smaak

  • Ervaren designers, al honderden websites uitgerold

Hoe werkt het?

WordPress als CMS

Wij werken met WordPress, wereldwijd het meest gebruikte platform voor het bouwen van websites. De standaard installatie wordt voorzien van een zogenaamd door jou uitgekozen “Theme” wat door onze designers vervolgens volledig aan jouw wensen wordt aangepast met jouw kleuren, smaak en uitstraling.

Onze prijsstelling is vrij eenvoudig, we hebben een aantal kant en klare pakketten welke in principe gebaseerd zijn op het aantal inbegrepen pagina’s. Uiteraard is maatwerk design niet inbegrepen en zal dit dan ook apart met je worden afgesproken.

We zijn super tevreden met de door White Baron geleverde website, geheel in onze eigen stijl.

Voorbeelden van ons werk

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

Bel met één van onze specialisten op:
088 8112000

Liever een bericht sturen? Geen probleem:
Vul dan het contactformulier in