//SEO
SEO 2017-07-03T13:57:58+00:00

SEO

Professioneel geschreven SEO content zorgt ervoor dat jouw website voortaan beter vindbaar is.

Zoekmachine optimalisatie is een uitdaging. De grote zoekmachines veranderen hun best bewaarde geheim immers op regelmatige basis. Niet voor niks is SEO dan ook een aparte tak van sport. Niet alleen moet je goed inzicht hebben in hoe de zoekmachines met een website omgaan en deze indexeren maar ook moet je up to date blijven van deze technieken.

Onze SEO specialisten zijn hier dan ook dagelijks mee bezig zodat ze deze know how ook op jouw website kunnen toepassen en jij gewoon beter gevonden wordt op internet. Daar draait SEO immers om.

Wil je meer weten?

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.


Bel met ons op:
088 – 811 2000

Stuur je liever een bericht?
Ga naar het contactformulier

  • Ervaren content schrijvers

  • Goed leesbare teksten

  • Technisch ook goed verwoord

Hoe werkt het?

Stappenplan

Het organisch (dus niet met een betaalde advertentie campagne) goed gevonden worden in een zoekmachine wordt door vele zaken bepaalt. De manier waarop bijvoorbeeld je website is ingedeeld, de frequentie van het gebruik van bepaalde woorden of de manier waarom deze woorden zijn opgemaakt. Zoals je ziet vraagt dit echt om specialistische kennis.

Onze SEO content schrijver neemt contact met je op voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak wordt er geinventariseerd wat precies jouw wensen  en verwachtingen zijn. Ook zullen er trefwoorden voor de website worden bepaald. Op basis hiervan zullen wij een opzetje maken, wel of niet al live op je website.

Er vinden daarna 2 correctie rondes plaats. In de eerste ronde kun je gelijk duidelijk aangeven wat er gewijzigd dient te worden. Wij zullen deze aanpassingen uitvoeren waarna jij in ronde twee deze nog gewoon kunt laten aanpassen. Zo weet je zeker dat wat er geschreven wordt ook daadwerkelijk is wat jij in gedachten had.

Voortaan hebben we gewoon altijd onze email, contacten en afspraken bij ons. Ook als we eens even niet op kantoor zijn.

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

Bel met één van onze specialisten op:
088 8112000

Liever een bericht sturen? Geen probleem:
Vul dan het contactformulier in