Home/Support
Support2018-10-15T14:37:42+02:00

Full service support, ook na kantoortijd

Voor snelle ondersteuning klik op de knop Remote Support, kies voor uitvoeren (of run) en wacht tot de applicatie opstart. Geef daarna onze ICT specialist het verschenen ID nummer door zodat deze je systeem kan overnemen en remote assistentie kan verlenen. Let op: aan deze dienst kunnen kosten verbonden zijn.

Remote Support

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.


Bel met ons op:
088 – 811 2000

Stuur je liever een bericht?
Ga naar het contactformulier

Veelgestelde vragen

Hoe is het datacenter beveiligd?2019-01-02T16:57:41+02:00

Op het niveau van het datacenter vindt al de eerste logische barrière plaats, DDOS en dergelijke worden gelijk bij de binnenkomende routers afgevangen. Ook niet goed beveiligde (Openrelay DNS) of besmette servers in het netwerk van het datacenter worden direct geïsoleerd. Fysiek is het datacenter uiteraard beschermd middels redundante firewalls, biometrische toegang bescherming etc.

Wat doen jullie aan firewalling?2019-01-02T16:55:40+02:00

Al onze servers staan achter PFsense firewalls (software matig, draaiend op Ubuntu VPS) met alleen de juiste poorten geforward en bij voorkeur met alleen toestemming voor bepaalde ip nummers /ranges. Deze firewall wordt full time gemonitored op ongeoorloofde acces en inbraakpogingen. Zo weten we snel als er een aanval plaatsvind en kan de benodigde actie worden ondernomen.

Waarom benadrukken jullie dat alle Cloud diensten vanaf NL bodem worden aangeboden?2017-05-17T19:09:01+02:00

Zoals je misschien weet zijn er nogal wat privacy wetten en kwesties. Om de haverklap worden internationaal de voorwaarden hiervan aangepast zodat je nooit zeker weet of de integriteit van je data is gewaarborgd. Om hier toch zekerheid in te kunnen bieden hebben we besloten louter en alleen diensten aan te bieden vanaf datacenter en servers gevestigd in Nederland. Zo weten we zeker dat de data van onze klanten niet door overheidsdiensten, commerciele instellingen of welke derde dan ook wordt ingezien.

Hulp nodig? Bel met één van onze specialisten:
088 8112000

Liever een bericht sturen? Geen probleem:
Vul dan het contactformulier in