Home/Over Ons
Over Ons 2017-05-16T21:41:13+00:00

White Baron is de ICT partner bij uitstek

Naast up tot date kennis, een flink stuk flexibilteit en Hollandse nuchterheid hebben wij een pure no- nonsens instelling. Wij hanteren verder normale tarieven en spreken begrijpelijke taal. Want ICT is al ingewikkeld genoeg.

Wat is er mooier dan van je hobby je vak te kunnen maken? Zo dachten de oprichters van White Baron, Daniel van Beek en Tony Dalmeyer, er 20 jaar geleden al over. ICT is gewoon ons ding.

We volgen ontwikkelingen en trends nauwlettend en houden onze kennis  en certificeringen altijd strak up to date. Zo zijn we niet alleen op de hoogte van de nieuwste technieken en technologieen, maar kunnen we deze ook probleemloos in de praktijk toepassen.

Uitstekende service verlenen en de puntjes op de i zetten vinden wij verder iets vanzelfsprekends. Bereikbaar zijn na kantoortijd is bijvoorbeeld zoiets. Een 9 tot 5 mentaliteit is immers niet meer van deze tijd. Als ondernemer wil je gewoon geholpen worden als er iets mis is met je automatisering. Ook na kantoortijd.

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.


Bel met ons op:
088 – 811 2000

Stuur je liever een bericht?
Ga naar het contactformulier

Wellicht een interessant feitje: onze klanten ervaren al jaren een 100% uptime van alle Online diensten van White Baron. En dat is iets, waar we met recht trots op zijn!

Voor wie werken we?

Hulp nodig? Bel met één van onze specialisten:
088 8112000

Liever een bericht sturen? Geen probleem:
Vul dan het contactformulier in