Servicedesk

Besparen op ICT personeel kosten en lasten? Wij kunnen hiervoor zorgen door je zowel remote als op lokatie ICT ondersteuning te bieden.

Wij werken met moderne tools om jouw meldingen te registeren en te bewaken. Alles wordt verwerkt in jouw persoonlijke portaal omgeving. Zo weet je altijd wat de status is van het ticket dat je hebt laten aanmaken. De afhandeling verloopt volgens duidelijke vastgelegde afspraken. Kwestie van zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Onze Servicedesk medewerkers proberen je zoveel mogelijk telefonisch of per e-mail te helpen. Eventueel kan er met een handige remote support tool verbinding met je systeem worden gemaakt om zo divers op te lossen. En mocht het nou echt nodig zijn, dan kan er altijd nog een ICT specialist van White Baron worden ingeschakeld op locatie.

Wil je meer weten?

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.


Bel met ons op:
088 – 811 2000

Stuur je liever een bericht?
Ga naar het contactformulier

  • Ervaren ICT support medewerkers op afroep

  • Geen lange wachttijden en dus snel geholpen

  • Geen hoge personeelskosten

Hoe werkt het?

Support “on demand”

Gegarandeerde ICT ondersteuning door professionele ICT specialisten, gewoon wanneer je het nodig heb. Eventueel zelfs buiten kantoor tijd. Maar dan wel zonder zelf iemand daarvoor aan te hoeven nemen. Want al die personeelslasten, die verdienen zich niet snel terug.

Onze Servicedesk is dagelijks tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Daarnaast kun je contact opnemen met onze 24-uurs dienst voor spoedeisende storingen. Zo ben je ook buiten kantooruren verzekerd van directe respons en ondersteuning.

Al onze medewerkers zijn Microsoft gecertificeerd en bekend met diverse besturingssystemen en de gebruikelijke desktop applicaties. Dus met de juiste know how om jou weer op weg te kunnen helpen.

Handig zo een standby ICT specialist, want veel oponthoud door software vraagstukken kunnen we niet echt gebruiken

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

Bel met één van onze specialisten op:
088 8112000

Liever een bericht sturen? Geen probleem:
Vul dan het contactformulier in