Reparatie

Voor alle hardware reparaties ben je bij ons aan het juiste adres. Van kapot laptopscherm tot server moederbord, wij repareren het. Snel, vakkundig en met garantie.

Onze hardware specialisten hebben vele jaren ervaring met het repareren van diverse soorten hardware. Sterker gesteld, als wij het niet meer kunnen repareren dan is de hardware werkelijk zo kapot dat deze gewoon vervangen moet worden.

De meeste reparatie opdrachten zijn binnen een week klaar, dit is wel een beetje afhankelijk van bijvoorbeeld de beschikbaarheid van onderdelen, Zo kun je snel weer gebruik maken van je favoriete apparaat.

Wil je meer weten?

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.


Bel met ons op:
088 – 811 2000

Stuur je liever een bericht?
Ga naar het contactformulier

  • Vakkundige reparateurs

  • Blijkt reparatie niet mogelijk, dan betaal je niks

  • Snelle reparatie, binnen een week  gereed

Hoe werkt het?

Onderzoek

Uiteraard willen we eerst graag weten wat er nu eigenlijk precies kapot is aan jouw apparaat, daarom voeren we eerst een diagnostisch onderzoek uit. Dit klink heel zwaar maar is eigenlijk gewoon een indicatie van het defect. Op basis hiervan kunnen we aangeven of het zin heeft om te repareren, of misschien zelfs wel niet. Het onderzoek nemen wij voor onze rekening, zo jagen we je niet op kosten voor iets wat wellicht helemaal niet gerepareerd kan worden.

Na overleg met jou kunnen we daarna overgaan tot reparatie. Meestal is de reparatie binnen een week gereed. Blijkt het dat we het apparaat uiteindelijk toch niet kunnen repareren? Dan betaal je natuurlijk niets. Op al onze reparaties wordt verder standaard 6 maanden garantie gegeven plus de garantie die geldt op de gebruikte onderdelen.

Mijn iPhone was gevallen, natuurlijk scherm kapot. Binnen 3 dagen was het gefixed. Top, White Baron!

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

Bel met één van onze specialisten op:
088 8112000

Liever een bericht sturen? Geen probleem:
Vul dan het contactformulier in