Advies

Professioneel advies van gecertificeerde ICT consultants met meer dan 20 jaar handson ervaring

We zeggen het eerlijk, er is niet veel wat wij nog hebben meegemaakt in de ICT. Wij adviseren en beheren al een kleine 20 jaar omgevingen varierend van ZZP, midden MKB en internationaal opererende ondernemingen tot omgevingen met 1000 + werkplekken.

Uiteraard is deze kennis en ervaring van onschatbare waarde en passen we deze nog dagelijks in de praktijk toe. Adviseren, ontwerpen en implementeren zijn zaken waar wij in uitblinken. Niet alleen vanwege de knowhow, maar ook omdat ICT ons nu eenmaal eindeloos boeit.

Wil je meer weten?

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.


Bel met ons op:
088 – 811 2000

Stuur je liever een bericht?
Ga naar het contactformulier

  • >20 jaar handson ervaring en knowhow

  • Alle ICT consultants zijn minimaal MCSE 2012

  • Oplossingen toegespitst op jouw specifieke situatie

Hoe werkt het?

Jouw situatie

Voordat we ook maar enig advies kunnen uitbrengen zal er eerst gekeken moeten worden naar jouw bestaande – en gewenste setup. Wil je bijvoorbeeld naar de Cloud of juist niet? Heb je plannen om uit te breiden of juist te krimpen? Wil je gebruik maken van open source software of gaan voor een op Microsoft software gebaseerde oplossing? Je ziet, er zijn talloze mogelijkheden en variaties.

Op basis van jouw input schrijven we dan ook een korte case, meestal met een aantal mogelijke scenarios. Deze case nemen we met je door en samen kiezen we een mogelijk gewenst scenario. Dit werken we verder uit in een soort ontwerp. Met dit ontwerp hebben we dan eigenlijk al een plan liggen. Uiteraard moeten er in het plan ook de te nemen stappen worden beschreven, liefst zo uitgebreid mogelijk en met een duidelijke deadline.

De ICT consultants van White Baron weten waar ze het over hebben. Petje af voor de professionaliteit.

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

Bel met één van onze specialisten op:
088 8112000

Liever een bericht sturen? Geen probleem:
Vul dan het contactformulier in