Cloud

Werken vanuit de Cloud is echt geen toekomst muziek meer. Servers, software en applicaties worden tegenwoordig gewoon aangeboden als dienst vanaf internet. Ben jij al klaar voor de Cloud?

Werken vanuit de Cloud biedt vele voordelen zoals flexibiliteit, schaalbaarheid en gemak. Daarnaast levert het ook nog eens flinke besparingen op het gebied van investeringen, beheer en onderhoud. Want eigen servers en software, die heb je helemaal niet meer nodig.

Erg actueel is wel de vraag, hoe veilig jouw bedrijfsgegevens zijn. Waar staat je data bijvoorbeeld opgeslagen?

Bij White Baron gaat veiligheid voor alles. Al onze diensten worden aangeboden vanuit een hyper modern en state-of-the-art beveiligd datacenter op Nederlandse bodem. Onze servers en opslag zijn dubbel uitgevoerd en jouw gegevens worden 24/7 real-time gerepliceerd en gebackupped. Geen wolkje aan de lucht dus!

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.


Bel met ons op:
088 – 811 2000

Stuur je liever een bericht?
Ga naar het contactformulier

White Baron helpt je de Cloud in

Welke vorm van Cloud past er nu eigenlijk goed bij jouw onderneming? En wat komt er verder allemaal kijken bij zo een overgang naar het werken vanuit de Cloud?

Natuurlijk is jouw onderneming als geen ander en dat geldt ook voor de ICT. Onze adviseurs voeren daarom graag eerst samen met jou een CloudScan uit. Dit kan zelfs telefonisch! Zo hebben we direct een helder beeld van de manier waarop bij jou de automatisering is geregeld. Op basis hiervan kunnen we dan samen kijken naar welke Cloud oplossingen er nu eigenlijk bij jouw onderneming passen en, ook belangrijk: welke juist niet. Want ICT is denken en dan pas doen!

Doe de Cloudscan!

 Al onze Cloud oplossingen sluiten naadloos op elkaar aan

Hosted Exchange

Gewoon je eigen e-mail, agenda en contacten altijd realtime beschikbaar op al je devices. Een professionele enterprise gebaseerde opzet met je eigen domein naam en daardoor een serieuze, zakelijke uitstraling.

meer info

Online
Back-up

Vergeet die foutgevoelig, traditionele lokale back-up op tapes of harddisks. Online back-up zorgt voor een betrouwbare reserve kopie van al je belangrijke data en bedrijfsgegevens, voor als het er eens echt op aankomt.

meer info

Online Werkplekken

Eigenlijk wil je het liefst gewoon altijd en overal kunnen werken. Ook als je even niet op kantoor bent. Maar dan wel op je eigen vertrouwde desktop met jouw programma’s, gewoon beschikbaar vanuit de Cloud.

meer info

Cloud
Server

Je eigen persoonlijke file server, maar dan wel gehost op ons virtualisatie platform. Razendsnel, betrouwbaar en redundant uitgevoerd. Vertrouwd door de specialisten van White Baron beheerd en onderhouden.

meer info

Owncloud Server

Met de Owncloud file server kunnen jij en je collega’s voortaan altijd en overal bij de bedrijfsdata. Middels een cliënt synchroniseer je realtime en eenvoudig met je desktop zodat je ook off-line over je bestanden beschikt.

meer info

Google
G Suite

Als Google partner zijn wij gespecialiseerd in het opzetten en migreren van jouw zakelijke e-mail en bedrijfsbestanden naar Google Apps for business. Een verzameling van handige, volledig web gebaseerde applicaties

meer info

Microsoft Office 365

Als Microsoft partner zijn wij gespecialiseerd in het opzetten en migreren van jouw zakelijke e-mail en data naar Office 365. Centraal opgeslagen in combinatie met een flexibel Office abonnement.

meer info

Hosted
VoIP

Je belt via internet met je eigen telefooncentrale online in de cloud. Waar je maar wilt. Met uitstekende gespreks kwaliteit en zonder onderhoud. Want daar zorgen wij voor. En de kosten? Die liggen gemiddeld 70% lager!

meer info

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

Bel met één van onze specialisten op:
088 8112000

Liever een bericht sturen? Geen probleem:
Vul dan het contactformulier in